Hvorfor du skal vælge Svanemærkede rengøringsmidler

Det er vigtigt at sikre sig, at dine miljømærkede rengøringsprodukter er miljømærkecertificerede. Miljømærkning sikrer, at produktet er sikkert for sundhed og miljø, og at kemikalier fjernes fra dit hjem eller din virksomhed. I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvorfor miljømærkede rengøringsprodukter er bedre for dig, og hvordan miljømærkning kan hjælpe med at holde vores planet sund.

Svanemærkede produkter er miljøvenlige

Miljømærkede rengøringsprodukter fjerner skrappe kemikalier fra dit hjem eller din virksomhed. Disse kemikalier er ikke kun skadelige for dit helbred, men også for miljøet. Hvis du vælger miljømærkede produkter, er du med til at reducere mængden af giftigt affald, der produceres hvert år.

Faktisk kan miljømærkning ifølge Ecolabelling International “hjælpe virksomheder med at spare penge og energi, forbedre deres image i offentligheden og få adgang til nye markeder” Så du hjælper ikke kun miljøet ved at bruge miljømærkede produkter, men du gavner også din virksomhed!

Svanemærkede rengøringsprodukter er biologisk nedbrydelige og sikre for miljøet

Miljømærkning sikrer, at miljømærkede rengøringsprodukter er sikre for miljøet og ikke indeholder skrappe kemikalier eller materialer, der kan have en negativ indvirkning på vores planet. Ecolabelling International forklarer, hvordan miljømærkede produkter er til gavn for vores jord: “Et produkts miljøprofil kan fastlægges ved hjælp af en livscyklusanalyse (LCA), der omfatter alle input og output fra produktets udformning til dets endelige bortskaffelse.” Miljømærkning er gennemsigtig med hensyn til, hvilke virkninger produktionsprocessen har på mennesker og miljø, hvilket hjælper forbrugerne med at træffe informerede beslutninger om deres indkøb!

Ved at bruge Svanemærkede rengøringsmidler kan du reducere dit CO2-fodaftryk

Svanemærkede rengøringsprodukter er fremstillet med miljøvenlige ingredienser, der reducerer dit CO2-fodaftryk. Svanemærket er det første og eneste miljømærke i Nordamerika, der tilbyder en CO2-reduktionscertificering.

Certificeringen af kulstofreduktion (CCR) måler mængden af drivhusgasemissioner, der reduceres som følge af brugen af certificerede produkter og tjenester. Ved at vælge rengøringsprodukter med Svanemærket hjælper du med at blive mere bæredygtig ved at reducere din miljøpåvirkning!

Duften fra disse rengøringsmidler kan opløfte dit humør i hårde tider eller give dig trøst, når du er trist

Duften fra miljømærkede rengøringsmidler kan have en positiv indvirkning på dit humør. Miljømærkning International skriver: “Produkter med en attraktiv duft forbedrer folks humør og skaber et behageligt miljø.”

Visse dufte – som lavendel eller vanilje – har vist sig at fremme afslapning og ro. Andre dufte, som f.eks. citrus, kan være med til at øge dit energiniveau. Så næste gang du er nedtrykt, kan du prøve at bruge et miljømærket rengøringsmiddel med en frisk, opløftende duft!

Miljømærkede rengøringsmidler er ikke kun bedre for dit helbred og miljøet, men de dufter også godt! Ved at vælge Svanemærkede produkter reducerer du dit CO2-fodaftryk og hjælper med at holde vores planet sund.